KOMTEH RADIOKOMTEH GEOKOMTEH AUDIO / VIDEOKOMTEH SCADA
Izaberite jezik
 
KOMTEH SCADA

SCADA
Nadzorni sustav vodoopskrbe
Nadzorni sustav plinoopskrbe
Referencijska lista

 

Novosti & događanja
 
SCADA


DESET GODINA SURADNJE

& DISTRIBUCIJA I TRANSPORT PLINA, ENERGETIKA I VODOPRIVREDA

Od 1990. godine KOMTEH d.o.o. je prisutan na tržištu svojim programom proizvoda i usluga na području radio i telekomunikacija, te geodetske i elektroakustičke opreme. Među KOMTEH-ovim kupcima posebice se ističu, brojnošću i zahtjevima, korisnici koji djeluju na području distribucije i transporta plina, električne energije i vodoprivrede. KOMTEH d.o.o. je projektirao, proizveo i dobavio, montirao, te preuzeo održavanje opreme sustava, pored ostalih za:

 GRADSKU PLINARU ZAGREB
 MEĐIMURJE PLIN ČAKOVEC
 INAGIP
 HEP
 VODOOPSKRBU I ODVODNJU ZAGREB
 VODOVOD OGULIN
 HRVATSKE VODE

Ostale naše korisnike možete vidjeti na našoj referencijskoj listi.
           

   

NADZORNI SUSTAV VODOOPSKRBE

Za VODOOPSKRBU I ODVODNJU ZAGREB, KOMTEH je razvio i proizveo telemetrijski sustav mjerenja i nadzora vodostaja gradske kanalizacije. Kao posebnost, mjerne postaje na užem gradskom području podatke prenose GSM telefonskim sustavom, dok su postaje izvan grada povezane radijskom vezom i rade pomoću solarnog napajanja.

Dva broda tvrtke HRVATSKE VODE za geodetski premjer plovnih puteva opremljeni su KOMTEH-ovim sustavom RTK diferencijalnog GPS-a. Satelitski GPS prijamnici i radio-postaje za podatkovni prijenos tog sustava omogućuju određivanje koordinata sa centimetarkom točnošću.
Na mnogim vodotocima nalaze se KOMTEH-ovi digitalni registratori vodostaja koji posredstvom mjerenja tlaka kontinuirano memoriraju podatke o vodostaju.

 
 

NADZORNI SUSTAV PLINOOPSKRBE

KOMTEH je za GRADSKU PLINARU ZAGREB projektirao kompletni radio komunikacijski podsustav koji obuhvaća 4 bazne lokacije povezane mikrovalnim linkovima, sa po 3 govorna i jednim radiotelemetrijskim kanalom na svakoj lokaciji. Do danas, isporučen je i montiran mikrovalni radio link, repetitori i bazne telemetrijske radio-postaje, kao i veći broj radio-modema za daljinsko mjerenje i upravljanje.

Za MEĐIMURJE PLIN projektiran je govorni radiokomunikacijski sustav sa mogućnošću podatkovnog telemetrijskog prijenosa, te isporučena i montirana oprema - repetitori, fiksne i mobilne i ručne radijske postaje.


 
Ispunjenje očekivanja navedenih i ostalih korisnika potvrda su vrhunske sposobnosti i iskustva Komtehovih stručnjaka. Komtehovoj ekipi biti će zadovoljstvo iznaći i ponuditi najbolja rješenja i odgovore za zahtjeve na području radijskih, podatkovnih i drugih telekomunikacija, SCADA, GPS i geodetskih mjerenja, kao i drugih područja profesionalne elektronike.

SCADA 


Sve cijene u GEO i RADIO odjelu su izražene bez PDV-a, dok su cijene u AUDIO odijelu MPC (sa PDVom).
  
KOMTEH d.o.o.
Trg Krešimira Ćosića 11
(ex Trg sportova)
10000 Zagreb, Hrvatska
Tel: 01/3091-026
Fax: 01/3091-027
Komteh GEO
Trg Krešimira Ćosića 11
(ex Trg sportova)
10000 Zagreb, Hrvatska
Tel: 01/3091-026
Fax: 01/3091-027
e-mail:
   
 
 
 
Komteh d.o.o. zadržava pravo izmjene cijena i ostalih informacija.
Za najnovije podatke obratite nam se telefonom ili putem e-maila
Copyright © 1999-2014 Komteh d.o.o.
Početna stranica | O nama | Gdje se nalazimo | Kontaktirajte nas