Poštovani, tijekom pandemije COVID-19 dostupni smo na 095 857 8325 (Radio) i 099 600 2500 (Geo)

Motorola DP4000 serija radio postaja

Motorolina Mototrbo DP4000 serija ručnih stanica nudi bogat set značajki i funkcionalnosti ukomponirane u snažan uređaj. Odličan su odabir za javne službe ali i za firme i poduzeća koja se bave proizvodnjom, industrijom i privatnim prijevozom. DP4000 serija nudi napredne aplikacije i usluge prilagođene vašem poslovanju pružajući odličnu kvalitetu zvuka, zaslon u boji, integrirani Bluetooth za prijenos zvuka i podataka, napredni GPS sustav i mogućnost slanja tekstualnih poruka.

Ova serija također ima značajke kao što je podrška do 1000 različitih kanala i 5 programabilnih tipki plus zasebni gumb u slučaju hitnosti. Radio stanice su otporne na prašinu i vodu (IP57) uz mogućnosti UL HazLoc za siguran rad stanica u teškim uvjetima.

Verzije serija Mototrbo DP4000 ručnih radio postaja:

Odličan zvuk

Kada je u pitanju izuzetna jasnoća zvuka, tu se kvaliteta digitalnog signala ne može osporiti. DP4000 serija prijenosnika nam daje kvalitetu i performanse digitalnog signala kroz cijelo područje pokrivenosti signala, te jedinstvene značajke koje pomažu korisnicima za jasnije razgovore u bilo kojem poslu.

Inteligent Audio je tehnologija koja automatski prilagođava jačinu zvuka stanica kako bi se kompenzirali pozadinski šumovi i buka. Time, korisnici ne moraju samostalno prilagođavati jačinu zvuka i propustiti poziv ako se nalaze na području gdje im radna okolina proizvodi veliku buku, kao što su radovi kod raznih motora i teških strojeva.

Brzina slanja podataka

DP4000 radio stanice podržavaju slanje podataka Bluetooth tehnologijom, tako da korisnici mogu u realnom vremenu slati podatke sa terena nazad u ured ili centar. Time se štedi na vremenu i omogućuje brže donošenje odluka.

Integrirani GPS sustav omogućuje prćenje timova i slanja tekstualnih poruka onda kada razgovor nije moguć. Modeli podržavaju unos teksta pomoću rimskih, ćiriličnih i arapskih znakova. Veliki 5 line zaslon u boji omogućuje jednostava pregled opcija i kontakata po noći i po danu.

Mototrbo Aplication Developer Program nudi mogućnost uređivanja podataka tako da lakše možete prilagoditi radio stanice vašim potrebama i poslovnim izazovima.

DMR TDMA

TDMA je digitalna tehnologija koja dopušta djeljenje istog frekvencijskog kanala na više korisnika tako da podijeli signal u više vremenskih slotova. Kod DMR standarda to su dva vremenska slota dodijeljena svakom 12.5kHz frekvencijskom kanalu i to nam dopušta da imamo dva glasovna kanala. Prije, svaki 12.5kHz frekvencijski nosioc je mogao namodulirati samo jedan broadcast ili RF signal.

Bogata funkcionalnost

DP4000 serija radio stanica nude podosta mogućnosti – poboljšana signalizacija poziva, normalno i pobiljšano kodiranje podataka, proširene opcije i mogućnost prekida slanja podataka za bolju trenutnu uspostavu komunikacije. Programiranje tipaka se prikazuje na zaslonu za brži i jednostavniji pristup.

Prilagodljive glasovne obavijesti pružaju potvrdu zvučnim signalom prilikom programiranja ili kod promjene kanala ili zone rada, eliminirajući potrebu za stalnim pogledavanjem na zaslon stanice.

Povećana pokrivenost i kapacitet

IP Site Connect drastično poboljšava produktivnost i rad korisnika koristeći internet vezu, da bi se proširila pokrivenost signalom i time „stvorila“ veća mreža, proširila pokrivenost lokacije (sajta) ili povezalo više geografski raspršenih lokacija. Capacity plus single – site trunking povećava kapacitet preko 1000 korisnika bez potrebe za dodavanjem novih frekvencija. Linked Capacity Plus spaja prošireni kapacitet korisnika od Capacity Plus-a sa širokim područjem pokrivenosti signala kojeg imamo sa IP Site Connect-om, tako dobivajući veći kapacitet, široko područje pokrivenosti i troškovno učinkovito rješenje za multi-site (više lokacija) trunking. Time, Mototrbo se prilagođava vašem proračunu i veličini poslovanja.

Najnovije vijesti i događanja

MOTOTRBO ION Pametni radio

MOTOTRBO ION Pametni radio

Vaše se poslovanje temelji na glasu i podacima. Ali ako vaši uređaji mogu pristupiti samo jednom, ne koristite sve mogućnosti koje su vam danas dostupne. MOTOTRBO Ion je naš prvi za poslovanje spreman komunikacijski uređaj s uvijek uključenim glasovnim i širokopojasnim podatkovnim mogućnostima.

 

GeoTape 2 in 1 - laserski mjerač udaljenosti s mjernom trakom

GeoTape 2 in 1 - laserski mjerač udaljenosti s mjernom trakom

Geotape 2 u 1 je novotarija na tržištu nikada prije viđena. Dolazi nam od cijenjene njemačke tvrtke Geo fennel. Ovaj mjerni uređaj je proizvod koji je ujedno klasični metar i digitalni distomat. Zbog čega je kao uređaj za jednostavno mjerenje još poželjniji radi povećane točnosti, za one trenutke kada se dvoumite koja je istinska mjera nečega.

Projekt sufinanciran sredstvima Europske

Bespovratna sredstava se financiraju iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.–2020.

Projekt sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. u sklopu natječaja E Impuls, referentna oznaka Poziva KK.03.2.1.06

Referentna oznaka: KK.03.2.1.06.0126
Naziv projekta: Ulaganje u proširenje kapaciteta poslovne jedinice poduzeća Komteh d.o.o.

Najam radio stanica

Ukoliko vam je potrebna komunikacija na vašem eventu, utrci, snimanju, partiju, ... kontaktirajte nas. Od najma nekoliko Motorola stanica sa ili bez slušalica, do događaja koji zahtjevaju i preko 100 ručnih radio postaja i repetitor, sve imamo spremno za vas.

Digital Mobile Radio

DMR je otvoreni digitalni radio standard koji spada pod PMR standarde, tj. on je napravljen za profesionalne korisnike. ETSI (European Telecommunications Standards Institute)ga je objavio 2004. godine i cilj mu je ostvariti visoko učinkoviti profesionalni bežični komunikacijski sustav sa nižom cijenom i manjom kompleksnošću postavljanja potrebne opreme i njeno održavanje, kao i održavanje cijelog sustava.

Razlike između TDMA i FDMA

Razlike između TDMA i FDMA

TDMA (Time Division Multiple Access) ili višestruki pristup po vremenu i FDMA (Frequency Division Multiple Access) ili višestruki pristup po frekvencijama, su alternativne metode za dobivanje željene širine spektra sa RF kanala. Neki standardi koriste TDMA, a neki koriste FDMA. 

Arhiva

Koristimo kolačiće kako bismo vam osigurali najbolje iskustvo na našim stranicama. Korištenjem naših stranica pristajete na korištenje kolačića. ×