Poštovani, tijekom pandemije COVID-19 dostupni smo na 095 857 8325 (Radio) i 099 600 2500 (Geo)

Motorola DP4000 serija radio postaja

Motorolina Mototrbo DP4000 serija ručnih stanica nudi bogat set značajki i funkcionalnosti ukomponirane u snažan uređaj. Odličan su odabir za javne službe ali i za firme i poduzeća koja se bave proizvodnjom, industrijom i privatnim prijevozom. DP4000 serija nudi napredne aplikacije i usluge prilagođene vašem poslovanju pružajući odličnu kvalitetu zvuka, zaslon u boji, integrirani Bluetooth za prijenos zvuka i podataka, napredni GPS sustav i mogućnost slanja tekstualnih poruka.

Ova serija također ima značajke kao što je podrška do 1000 različitih kanala i 5 programabilnih tipki plus zasebni gumb u slučaju hitnosti. Radio stanice su otporne na prašinu i vodu (IP57) uz mogućnosti UL HazLoc za siguran rad stanica u teškim uvjetima.

Verzije serija Mototrbo DP4000 ručnih radio postaja:

Odličan zvuk

Kada je u pitanju izuzetna jasnoća zvuka, tu se kvaliteta digitalnog signala ne može osporiti. DP4000 serija prijenosnika nam daje kvalitetu i performanse digitalnog signala kroz cijelo područje pokrivenosti signala, te jedinstvene značajke koje pomažu korisnicima za jasnije razgovore u bilo kojem poslu.

Inteligent Audio je tehnologija koja automatski prilagođava jačinu zvuka stanica kako bi se kompenzirali pozadinski šumovi i buka. Time, korisnici ne moraju samostalno prilagođavati jačinu zvuka i propustiti poziv ako se nalaze na području gdje im radna okolina proizvodi veliku buku, kao što su radovi kod raznih motora i teških strojeva.

Brzina slanja podataka

DP4000 radio stanice podržavaju slanje podataka Bluetooth tehnologijom, tako da korisnici mogu u realnom vremenu slati podatke sa terena nazad u ured ili centar. Time se štedi na vremenu i omogućuje brže donošenje odluka.

Integrirani GPS sustav omogućuje prćenje timova i slanja tekstualnih poruka onda kada razgovor nije moguć. Modeli podržavaju unos teksta pomoću rimskih, ćiriličnih i arapskih znakova. Veliki 5 line zaslon u boji omogućuje jednostava pregled opcija i kontakata po noći i po danu.

Mototrbo Aplication Developer Program nudi mogućnost uređivanja podataka tako da lakše možete prilagoditi radio stanice vašim potrebama i poslovnim izazovima.

DMR TDMA

TDMA je digitalna tehnologija koja dopušta djeljenje istog frekvencijskog kanala na više korisnika tako da podijeli signal u više vremenskih slotova. Kod DMR standarda to su dva vremenska slota dodijeljena svakom 12.5kHz frekvencijskom kanalu i to nam dopušta da imamo dva glasovna kanala. Prije, svaki 12.5kHz frekvencijski nosioc je mogao namodulirati samo jedan broadcast ili RF signal.

Bogata funkcionalnost

DP4000 serija radio stanica nude podosta mogućnosti – poboljšana signalizacija poziva, normalno i pobiljšano kodiranje podataka, proširene opcije i mogućnost prekida slanja podataka za bolju trenutnu uspostavu komunikacije. Programiranje tipaka se prikazuje na zaslonu za brži i jednostavniji pristup.

Prilagodljive glasovne obavijesti pružaju potvrdu zvučnim signalom prilikom programiranja ili kod promjene kanala ili zone rada, eliminirajući potrebu za stalnim pogledavanjem na zaslon stanice.

Povećana pokrivenost i kapacitet

IP Site Connect drastično poboljšava produktivnost i rad korisnika koristeći internet vezu, da bi se proširila pokrivenost signalom i time „stvorila“ veća mreža, proširila pokrivenost lokacije (sajta) ili povezalo više geografski raspršenih lokacija. Capacity plus single – site trunking povećava kapacitet preko 1000 korisnika bez potrebe za dodavanjem novih frekvencija. Linked Capacity Plus spaja prošireni kapacitet korisnika od Capacity Plus-a sa širokim područjem pokrivenosti signala kojeg imamo sa IP Site Connect-om, tako dobivajući veći kapacitet, široko područje pokrivenosti i troškovno učinkovito rješenje za multi-site (više lokacija) trunking. Time, Mototrbo se prilagođava vašem proračunu i veličini poslovanja.

Najnovije vijesti i događanja

Hi-Target vRTK -  vizualni RTK prijamnik sa dvostrukom kamerom

Hi-Target vRTK - vizualni RTK prijamnik sa dvostrukom kamerom

Opremljen dvostrukom kamerom, vRTK je prvi Hi-Targetov lagani i
inovativni proizvod vizualnog RTK prijemnika, koji ne samo da omogućuje beskontaktno snimanje slika, probijajući objektivna ograničenja prethodnog rada, već također poboljšava brzinu iskolčenja s funkcijom za
Live View Stakeout. To uvelike poboljšava radnu učinkovitost za njegove korisnike.

HI-TARGET HTS-521L10 - NOVA TOTALNA MJERNA STANICA

HI-TARGET HTS-521L10 - NOVA TOTALNA MJERNA STANICA

Brže, dalje i jače.

Dalekometna totalna stanica sa HD zaslonom u boji.

 

Sena 50C - Motociklističke Bluetooth slušalice sa kamerom

Sena 50C - Motociklističke Bluetooth slušalice sa kamerom

Senina vrhunska serija 50 raste s dugo očekivanim komunikacijskim uređajem opremljenim kamerom, Sena 50C. 50C je prepun značajki, uključujući Seninu vrhunsku Mesh i Bluetooth komunikacijsku tehnologiju te mogućnost 4K kamere. Potpuno novi zvučnici i mikrofon SOUND BY Harman Kardon modela 50C donose profinjenu jasnoću zvuka u vašu vožnju...pripremite se za neusporedivo audio/video iskustvo. 

GeoDist® - nova generacija distomata od GeoFennela

GeoDist® - nova generacija distomata od GeoFennela

Mjerite udaljenosti, površine i volumene kao nikada prije.
Nova generacija GeoDist®-a kombinira vrhunsku preciznost i jednostavnu navigaciju za optimalne rezultate mjerenja. Doživite najveću točnost čak i za neizravna ili kutna mjerenja. Kristalno jasna vidljivost u najnepovoljnijim uvjetima. Razvijen s dokazanom kvalitetom geo-FENNEL-a za vaše individualne zahtjeve.

MOTOTRBO ION Pametni radio

MOTOTRBO ION Pametni radio

Vaše se poslovanje temelji na glasu i podacima. Ali ako vaši uređaji mogu pristupiti samo jednom, ne koristite sve mogućnosti koje su vam danas dostupne. MOTOTRBO Ion je naš prvi za poslovanje spreman komunikacijski uređaj s uvijek uključenim glasovnim i širokopojasnim podatkovnim mogućnostima.

 

GeoTape 2 in 1 - laserski mjerač udaljenosti s mjernom trakom

GeoTape 2 in 1 - laserski mjerač udaljenosti s mjernom trakom

Geotape 2 u 1 je novotarija na tržištu nikada prije viđena. Dolazi nam od cijenjene njemačke tvrtke Geo fennel. Ovaj mjerni uređaj je proizvod koji je ujedno klasični metar i digitalni distomat. Zbog čega je kao uređaj za jednostavno mjerenje još poželjniji radi povećane točnosti, za one trenutke kada se dvoumite koja je istinska mjera nečega.

Arhiva

Koristimo kolačiće kako bismo vam osigurali najbolje iskustvo na našim stranicama. Korištenjem naših stranica pristajete na korištenje kolačića. ×