Poštovani, tijekom pandemije COVID-19 dostupni smo na 095 857 8325 (Radio) i 099 600 2500 (Geo)

Motorola DP4000e serija radio postaja

Serija ručnih stanica iz porodice ETSI DMR standarda digitalnih radio uređaja koje pružaju glasovnu i podatkovnu komunikaciju visoke kvalitete i performansi i u kritičnim situacijama. Sa ovom dinamičkom evolucijom MOTOTRBO digitalnih radio stanica dobiva se bolja povezanost, veća sigurnost i produktivnost.

Integrirani Bluetooth i Wi-Fi pružaju kvalitetan bežičan razgovor, mogućnost udaljenog ažuriranja softwera, te lokacijsko praćenje stanica na otvorenom i zatvorenom prostoru što daje totalni pregled svih vaših resursa.

Ova serija uređaja dolazi u tri varijante: 

 • DP4400e i DP4401e – stanica bez zaslona i programske tipkovnice
 • DP4600e i DP4601e – stanica sa zaslonom u boji i manjom kompaktnom tipkovnicom
 • DP4800e i DP4801e – stanica sa zaslonom u boji i cijelom tipkovnicom

 

Motorola DP4000e varijante serija:

Svaka radio stanicu u DP4000e seriji je dostupna u „standardnoj verziji“ i u „GPS / Bluetooth verziji“. Možemo ih razlikovati tako da kod standardne verzije zadnja brojka je 0, a kod GPS verzije zadnja brojka je 1.

 

Bez zaslona, bez tipkovnice

Puni zaslon, kompaktna tipkovnica

Puni zaslon, cijela tipkovnica

DP4400e

DP4401e

DP4600e

DP4601e

DP4800e

DP4801e

VHF / UHF

VHF / UHF

VHF / UHF

VHF / UHF

VHF / UHF

VHF / UHF

-

GPS & Bluetooth

-

GPS & Bluetooth

-

GPS & Bluetooth

 

Nove značajke „e“ serije:

 • Integrirani akcelerometar za opciju Man Down („čovijek u nevolji“) (DP4401e, DP4601e, DP4801e)
 • Bluetooth® 4.0
 • Indoor lokacijsko praćenje
 • Integrirani Wi-Fi® (samo 01e verzije)
 • Bežično ažuriranje softvera
 • Poboljšana audio kvaliteta
 • Povećana proširivost
 • Povećan životni vijek baterije (do 28 sati)
 • Bolji domet signala (do 8 %)
 • Bolja vodonepropusnost (IP68)

Produktivnost

Ove radio stanice se odlikuju snažnim audio pojačalom kojim se postiže veća glasnoća i jasan razgovor, te prigušenjem pozadinskih šumova i buke radi bolje razumljivosti kod govora. Implementacija najnovije energetske tehnologije donosi poboljšano trajanje baterije od 28 sati do pražnjenja, te je unaprijeđen opseg signala prijamnika.

Sigurnost

Sigurnost i brzina odgovora je osigurana sa osjetljivom PTT (push-to-talk) tehnologijom. Brzu pomoć možemo pozvati klikom na vidljiv narančasti gumb za hitne slučajeve koji koristi Transmit Interrupt za prekid prijenosa i očisti kanal kada je to potrebno. Integrirani akcelerometar osjeća ako ste pali i u tome slučaju može pokrenuti poziv za pomoć. Stanice su testirane po vojničkim standardima te su IP68 vodootporne.

DMR TDMA

TDMA je digitalna tehnologija koja dopušta djeljenje istog frekvencijskog kanala na više korisnika tako da podijeli signal u više vremenskih slotova. Kod DMR standarda to su dva vremenska slota dodijeljena svakom 12.5kHz frekvencijskom kanalu i to nam dopušta da imamo dva glasovna kanala. Prije, svaki 12.5kHz frekvencijski nosioc je mogao namodulirati samo jedan broadcast ili RF signal.

Dvosmjerni Radio GPS

GPS (global positioning system) je mehanizam koji dopušta uređaju da koristi satelite koji su mu u blizini, pomoću kojih izračuna svoju poziciju i zatim ju šalje nazad do repetitora ili bazne stanice. Znajući trenutnu lokaciju stanica nam dopušta da vidimo i efektivnije upravljamo sa grupama i timovima na terenu.

Najnovije vijesti i događanja

Hi-Target vRTK - vizualni RTK prijamnik sa dvostrukom kamerom

Hi-Target vRTK - vizualni RTK prijamnik sa dvostrukom kamerom

Opremljen dvostrukom kamerom, vRTK je prvi Hi-Targetov lagani i
inovativni proizvod vizualnog RTK prijemnika, koji ne samo da omogućuje beskontaktno snimanje slika, probijajući objektivna ograničenja prethodnog rada, već također poboljšava brzinu iskolčenja s funkcijom za
Live View Stakeout. To uvelike poboljšava radnu učinkovitost za njegove korisnike.

HI-TARGET HTS-521L10 - NOVA TOTALNA MJERNA STANICA

HI-TARGET HTS-521L10 - NOVA TOTALNA MJERNA STANICA

Brže, dalje i jače.

Dalekometna totalna stanica sa HD zaslonom u boji.

 

Sena 50C - Motociklističke Bluetooth slušalice sa kamerom

Sena 50C - Motociklističke Bluetooth slušalice sa kamerom

Senina vrhunska serija 50 raste s dugo očekivanim komunikacijskim uređajem opremljenim kamerom, Sena 50C. 50C je prepun značajki, uključujući Seninu vrhunsku Mesh i Bluetooth komunikacijsku tehnologiju te mogućnost 4K kamere. Potpuno novi zvučnici i mikrofon SOUND BY Harman Kardon modela 50C donose profinjenu jasnoću zvuka u vašu vožnju...pripremite se za neusporedivo audio/video iskustvo. 

GeoDist® - nova generacija distomata od GeoFennela

GeoDist® - nova generacija distomata od GeoFennela

Mjerite udaljenosti, površine i volumene kao nikada prije.
Nova generacija GeoDist®-a kombinira vrhunsku preciznost i jednostavnu navigaciju za optimalne rezultate mjerenja. Doživite najveću točnost čak i za neizravna ili kutna mjerenja. Kristalno jasna vidljivost u najnepovoljnijim uvjetima. Razvijen s dokazanom kvalitetom geo-FENNEL-a za vaše individualne zahtjeve.

MOTOTRBO ION Pametni radio

MOTOTRBO ION Pametni radio

Vaše se poslovanje temelji na glasu i podacima. Ali ako vaši uređaji mogu pristupiti samo jednom, ne koristite sve mogućnosti koje su vam danas dostupne. MOTOTRBO Ion je naš prvi za poslovanje spreman komunikacijski uređaj s uvijek uključenim glasovnim i širokopojasnim podatkovnim mogućnostima.

 

GeoTape 2 in 1 - laserski mjerač udaljenosti s mjernom trakom

GeoTape 2 in 1 - laserski mjerač udaljenosti s mjernom trakom

Geotape 2 u 1 je novotarija na tržištu nikada prije viđena. Dolazi nam od cijenjene njemačke tvrtke Geo fennel. Ovaj mjerni uređaj je proizvod koji je ujedno klasični metar i digitalni distomat. Zbog čega je kao uređaj za jednostavno mjerenje još poželjniji radi povećane točnosti, za one trenutke kada se dvoumite koja je istinska mjera nečega.

Arhiva

Koristimo kolačiće kako bismo vam osigurali najbolje iskustvo na našim stranicama. Korištenjem naših stranica pristajete na korištenje kolačića. ×