Poštovani, tijekom pandemije COVID-19 dostupni smo na 095 857 8325 (Radio) i 099 600 2500 (Geo)

GeoTape 2in1

Geotape 2 u 1 je novotarija na tržištu nikada prije viđena. Dolazi nam od cijenjene njemačke tvrtke Geo Fennel.

Ovaj mjerni uređaj je ujedno klasični metar i distomat. Zbog čega je kao uređaj za jednostavno mjerenje još poželjniji radi povećane točnosti, za one trenutke kada se dvoumite koja je istinska mjera nečega.

Geotape 2 u 1 je ergonomski oblikovan, robustan, kvalitetan i džepne veličine. Ima ugrađenu čeličnu vrpcu s najlonskim premazom od 5m i magnetskom kukom za označavanje. Za laserska mjerenja sadrži lako čitljiv crno-bijeli ekran s pozadinskim osvjetljenjem, te se zbog svoje točnosti nalazi u EC Class II klasi preciznosti.

Sve ostale informacije o uređaju možete saznati ovdje.

 

Najnovije vijesti i događanja

GeoTape 2in1

GeoTape 2in1

Geotape 2 u 1 je novotarija na tržištu nikada prije viđena. Dolazi nam od cijenjene njemačke tvrtke Geo fennel. Ovaj mjerni uređaj je proizvod koji je ujedno klasični metar i digitalni distomat. Zbog čega je kao uređaj za jednostavno mjerenje još poželjniji radi povećane točnosti, za one trenutke kada se dvoumite koja je istinska mjera nečega.

Projekt sufinanciran sredstvima Europske

Bespovratna sredstava se financiraju iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.–2020.

Projekt sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. u sklopu natječaja E Impuls, referentna oznaka Poziva KK.03.2.1.06

Referentna oznaka: KK.03.2.1.06.0126
Naziv projekta: Ulaganje u proširenje kapaciteta poslovne jedinice poduzeća Komteh d.o.o.

Najam radio stanica

Ukoliko vam je potrebna komunikacija na vašem eventu, utrci, snimanju, partiju, ... kontaktirajte nas. Od najma nekoliko Motorola stanica sa ili bez slušalica, do događaja koji zahtjevaju i preko 100 ručnih radio postaja i repetitor, sve imamo spremno za vas.

Digital Mobile Radio

DMR je otvoreni digitalni radio standard koji spada pod PMR standarde, tj. on je napravljen za profesionalne korisnike. ETSI (European Telecommunications Standards Institute)ga je objavio 2004. godine i cilj mu je ostvariti visoko učinkoviti profesionalni bežični komunikacijski sustav sa nižom cijenom i manjom kompleksnošću postavljanja potrebne opreme i njeno održavanje, kao i održavanje cijelog sustava.

Razlike između TDMA i FDMA

Razlike između TDMA i FDMA

TDMA (Time Division Multiple Access) ili višestruki pristup po vremenu i FDMA (Frequency Division Multiple Access) ili višestruki pristup po frekvencijama, su alternativne metode za dobivanje željene širine spektra sa RF kanala. Neki standardi koriste TDMA, a neki koriste FDMA. 

Komteh modemi - modemi za prijenos podataka radio-vezom

Od osnivanja 1990. godine, glavno područje djelovanja Komteha su radiokomunikacije, odnosno projektiranje, razvoj, proizvodnja, dobava, montaža i održavanje radijskih sustava, opreme i komponenti. U tom okviru osobito važno polje je razvoj i proizvodnja radio-komunikacijske opreme, poput prijamnika, odašiljača, RF filtera, antena i antenskih sustava, kontrolera, digitalnih i tonskih signalizacijskih sklopova i drugog. Jedan od produkata razvoja je porodica modema namijenjenih prijenosu podataka monokanalnim i pokretnim radijskim vezama.

Arhiva

Koristimo kolačiće kako bismo vam osigurali najbolje iskustvo na našim stranicama. Korištenjem naših stranica pristajete na korištenje kolačića. ×