Poštovani, tijekom pandemije COVID-19 dostupni smo na 095 857 8325 (Radio) i 099 600 2500 (Geo)

UslugeSavjetovanje i edukacija

Prvi korak u zajedničkoj suradnji je razgovor i savjetovanje. Na taj način upoznajemo vas, vaše potrebe i vaše postojeće stanje i opremu. Temeljem toga i poznavanja trenutačne tehnologije koja je dostupna dolazimo do optimalnog rješenja za vas. Saznati ćete kako to rješenje može unaprijediti i smanjiti troškove vašeg poslovanja, te ćete dobiti od nas i podršku vezanu uz regulatorna pitanja (HAKOM).
 

Obuka, servis i jamstvo

Prema dogovoru prije ili nakon puštanja u rad biti će održana edukaciju za korištenje i održavanje sustava i opreme. A nakon puštanja osiguravamo održavanje i tehničku podršku za isporučenu robu. Naša roba često dolazi i sa dvogodišnjim jamstvom, a za dio opreme moguće je dokupiti do tri ili pet godina jamstva.
 

Planiranje (projektiranje) i inženjering

Projektiranjem možemo dobiti idejno rješenje, tehničku dokumentaciju, studiju ili elaborat isplativosti ili izvedivosti, te izvedbenu dokumentaciju i dokumentaciju izvedenog stanja. Naš projektni tim, sa višegodišnjim iskustvom, pripremiti će projektnu dokumentaciju za VHF/UHF analogni/digitalni sustav, TETRA sustav ili mikrovalni sustav. Osim računskog izračuna, u nekim osjetljivim slučajevima može se napraviti i pregled lokacije i snimanje stanja prije izrade samog projekta.
 

Isporuka, instalacija i puštanje u rad

Nakon isporuke, instalacije i puštanja u rad vrši se provjera sustava. Prema dogovoru nudimo preventivno održavanje ili po potrebi - korektivno ili hitne intevencije. Također ovisno o sutavu može se pružati udaljenja podrška ili podrška na terenu. Mjerenje obavljamo umjerenom vrhunskom i modernom (Motorola, Anritsu, ...) laboratorijskom mjernom opremom kako bi provjerili ispravnost opreme i sustava, te otkrili smetnje koje mogu uzrokovati drugi fizički ili poslovni subjekti i njihova oprema, te kako bi to prijavili HAKOM-u.
 

Vođenje kompletnog projeka

Naši projektni stručnjaci mogu vam osigurati rješenje "ključ u ruke". Prateći europske smjernice i standarde i primjenjujući naše propise za vas vodimo kompletan projekat - od idejnog rješenja do realizacije i puštanja u rad, a vas redovito obavještavamo o trenutnom napretku kako bi uvijek bili u toku.

 

Koristimo kolačiće kako bismo vam osigurali najbolje iskustvo na našim stranicama. Korištenjem naših stranica pristajete na korištenje kolačića. ×